BYGG 1 LYNGDAL AS

Vi er en del av Mesterhus, en av Norges største boligbyggere. Mesterhus er en landsomfattende hus kjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer.


Vår grunntanke er å bygge kvalitetshus, forankret i fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Som den eneste boligbyggeren på markedet, krever Mesterhus at alle bedrifter skal ha Mesterbrev. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet dersom du velger oss som din samarbeidspartner.

Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig bygg. Derfor har vi i Mesterhus slagordet - "Det blir som avtalt!"


Bygg 1 Lyngdal AS tar på seg både små og store oppdrag innen bygg og restaurering. Vi bygger det du har lyst på! Byggmester Thomas Rom er daglig leder av firmaet, og han har mange års erfaring i byggebransjen. Firmaet har for tiden flere prosjekter på gang - noen i egenregi, noen for privatpersoner og andre sammen med faste samarbeidspartnere!


Her finner du noe inspirasjon til byggeprosjektet ditt!

https://www.mesterhus.no/bygge-hus/

KONTAKT OSS PÅ TELEFON ELLER MAIL:

911 04 055